ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από Μητσοτάκη: Ώρα εκλογών…

Το σχέδιο του πρωθυπουργού…

Ο σημερινός ανασχηματισμός δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις. Είναι σαφές ότι έχουμε μια στροφή της κυβέρνησης προς τα δεξιά και αυτό όπως λένε έγκυροι αναλυτές στο instanews.gr δεν είναι τυχαίο.

Το σχέδιο του πρωθυπουργού δείχνει εκλογές στο τέλος του δρόμου. Το πλάνο αυτή τη στιγμή είναι να κυλήσει ομαλά ο εμβολιασμός, το καλοκαίρι να έχουμε φτάσει σε ανοσίας της αγέλης και τότε να πάμε σε εκλογές.

Με το αφήγημα ότι η ΝΔ δεν κατάφερε να εφαρμόσει το εκλογικό της πρόγραμμα λόγω της πανδημίας ο πρωθυπουργός θα ζητήσει νέα εντολή από τον ελληνικό λαό με πιθανότερη ημερομηνία το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

Όλα ασφαλώς θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας και το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε στην ανοσία της αγέλης, όμως όπως και να ‘χει η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν ότι η διαφορά από τον Σύριζα είναι μη αναστρέψιμη καθώς όλα τα ποιοτικά στοιχεία και δεδομένα των δημοσκοπήσεων είναι υπέρ του κυβερνώντος κόμματος και του πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;