ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Αριστείδης Αθανασιάδης υποψήφιος στο Ναύπλιο με την παράταξη «Νέα Εποχή»

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Όπως γνωρίζουν οι πολίτες του Ναυπλίου, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Ναυπλιέων, εδώ και πολλές δεκαετίες ιδρύσαμε και λειτουργούμε μαζί με τον αδελφό μου κατάστημα εμπορίας και τοποθέτησης τεντών και συναφών υλικών.
Κατά την διάρκεια της μέχρι σήμερα εμπορικής μας δραστηριότητας πέρασαν πολλές Δημοτικές Αρχές και Δήμαρχοι. Έχουμε επομένως λάβει πείρα του κλίματος που διαμορφώνεται στην αγορά από τον τρόπο αντιμετώπισης της τοπικής οικονομίας από κάθε Δημοτική Αρχή.
Αυτό που εκτιμούμε μαζί με πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες της αγοράς είναι ότι ο τρόπος της γραφειοκρατικής και χωρίς όραμα διοίκησης της παρούσας Δημοτικής Αρχής κατά την τελευταία 10ετία είναι αρνητικό προς τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο.
Ιδιαίτερα η πόλη του Ναυπλίου με τα πολλά της πλεονεκτήματα μπορούσε να είναι πρωτοπόρα σε πολλές συνέργιες του επιχειρηματικού κόσμου με τις Τοπικές Αρχές, από τις οποίες θα προέκυπτε σταθερά ανοδικό αναπτυξιακό κλίμα.
Για αυτό κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο να γίνει αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα. Για να πνεύσει λοιπόν ένας νέος άνεμος συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τον Εμπορικό – Βιοτεχνικό – Επιχειρηματικό κόσμο, προσχωρούμε χωρίς δισταγμό στην Δημοτική κίνηση του επιτυχημένου επιχειρηματία κ. Κων/νου Μάκαρη και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, καλώντας συγχρόνως και τους άλλους συναδέλφους μας να πράξουν το ίδιο για την αίσια επιτυχία του εγχειρήματος.
Αριστείδης Αθανασιάδης
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;