ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο αστυνομικός Αντώνης Μπάρλας θα δώσει τη μάχη με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας»

Ο Αντώνης Μπάρλας είναι ένα αξιοσέβαστο μέλος της αστυνομικής δύναμης και υποψήφιος στον Δήμο Άργους Μυκηνών με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας” του Δημήτρη Καμπόσου.
Η παράταξη αυτή έχει στόχο τη συνέχιση του επιτυχημένου έργου της, την προώθηση νέων ιδεών και την ανανέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης, με έμφαση στη διαφάνεια, τη συμμετοχή των πολιτών και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Ο Αντώνης Μπάρλας έχει επίσης μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της αστυνομίας. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, έχει δείξει την ικανότητά του να διατηρεί την τάξη και την ασφάλεια στην περιοχή του.
Ο Μπάρλας έχει κερδίσει τον σεβασμό τόσο των συναδέλφων του όσο και των πολιτών λόγω της αμεροληψίας, της αξιοπιστίας και της ευαισθησίας του στα προβλήματα της κοινωνίας.
Ως υποψήφιος στις τοπικές εκλογές του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο Αντώνης Μπάρλας φέρνει μαζί του την εμπειρία και τη γνώση που αποκτήθηκε από την υπηρεσία του ως αστυνομικός. Η επαφή του με την τοπική κοινωνία και οι επαγγελματικές του ευθύνες του έχουν ενισχύσει την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν τους κατοίκους του δήμου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.
Η ανακοίνωση της «Αλλαγής Πορείας»
«Ο Αντώνης Μπάρλας, αστυνομικός και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα δώσει την μάχη με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου! Καλή επιτυχία!»

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;