ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Βασίλης Κατσένης υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας

Με τον Ηλία Κασιδιάρη!

Ο γνωστός γυμναστής Βασίλης Κατσένης στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το κόμμα “ΈΛΛΗΝΕΣ”.
Οι δηλώσεις του κ. Κατσένη:
“Λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις στη χώρα μας, ο σκοπός της υποψηφιότητας μου είναι η ενεργοποίηση και η πληροφόρηση των πολιτών προβάλλοντας την αλήθεια και το όραμά μου για μια καλύτερη Ελλάδα.
Στόχος μου είναι να μετατρέψω τις ανησυχίες μου σε έναν αγώνα που η νίκη θα είναι μονόδρομος για το καλό όλων των Ελλήνων.
Από την μεταπολίτευση και μετά το φαινόμενο της “οικογενειοκρατίας” στο πολιτικό σκηνικό και στη Βουλή αποτελεί πλέον μάστιγα. Είναι πλέον μια “πελατειακή” σχέση η οποία κληροδοτείται άμεσα στα παιδιά τους και σε άλλους εν γένει “συγγενείς”.
Εμείς αντιτασσόμαστε σε όλο αυτό το καθεστώς και στοχεύουμε σε μια σύγχρονη πολιτική, η οποία θα αποτελείται από νέα πρόσωπα με νέες ιδέες και αντιλήψεις και που δεν θα έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Το κακό πρέπει να κοπεί από τη ρίζα του.”
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;