ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Βασίλης Λάσκαρης υποψήφιος με τον Μάκαρη στο Ναύπλιο

Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης και δυστυχώς όσα συμβαίνουν στην Ιστορική μου πόλη αλλά και ευρύτερα στον Δήμο, με προβληματίζουν και με ανησυχούν ιδιαίτερα. Ως ελεύθερος επαγγελματίας με τα γνωστά προβλήματα του κλάδου που εμπλέκεται και η Δημοτική Αρχή, αλλά και ασχολούμενος με το κομμάτι του αθλητισμού, πρώτα ως ποδοσφαιριστής και τώρα ως προπονητής.
Η παρουσία της Δημοτικής Αρχής είναι μηδενική έως ανύπαρκτη. Θα αναφερθώ μόνο στις κακές έως τραγικές αθλητικές εγκαταστάσεις όχι μόνο στην πόλη του Ναυπλίου αλλά σε ολόκληρο στο δήμο μας.
Τα αποτελέσματα της ανάμειξης του Δήμου είναι σε όλους γνωστά. Τραγωδία.
Για αυτό αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα για Δημάρχου του κ. Κων/νου Μάκαρη πιστεύοντας ακράδαντα ότι η παρουσία του θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη, καλώντας συγχρόνως και όλους τους συμπολίτες μου που τρέφουν τις ίδιες ανησυχίες με εμένα να πράξουν το ίδιο.
Λάσκαρης Βασίλειος

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;