ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Γιώργος Γαβρήλος σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό στο Άργος

Ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας.
Στην αίθουσα του ιστορικού συλλόγου Αργείων ο «ΔΑΝΑΟΣ» πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου Άργους-Μυκηνών για τη στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας «Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ» και παραβρέθηκε ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος.
Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε το 1993 και επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών και του κοινωνικού συνόλου γύρω από επιστημονικά θέματα που σχετίζονται με τον καρκίνο καθώς και στην πολύπλευρη αρωγή ευπαθών και όχι μόνο ασθενών.
Ο κ. Γιώργος Γαβρήλος συγχαίρει το ΔΣ του Συλλόγου για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και το Δημοτικό Ωδείο Άργους-Μυκηνών με το Σύλλογο Αργείων ο «ΔΑΝΑΟΣ» για την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης για φιλανθρωπικό σκοπό που έλαβε χώρα την 19-04-2023 στην αίθουσά του.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;