ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Γιώργος Γαβρήλος συναντήθηκε με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Άργους

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στο Άργος, ακούστηκαν αιτήματα και απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τη μικρή και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και διατυπώθηκαν από την πλευρά του Υπ. Βουλευτή, Γιώργου Γαβρήλου, οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη στήριξη της μικρής επιχείρησης και του καταναλωτή.

Συζητήθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη στήριξη της κατανάλωσης, με δραστική μείωση των λογαριασμών ενέργειας, των τιμών στα καύσιμα και στα τρόφιμα. Δόθηκε έμφαση στην ανάγκη για ουσιαστική αντιμετώπιση των χρεών των μικρών επιχειρήσεων, με αύξηση αφορολόγητου ορίου, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, θεσμοθέτηση ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού και προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης.
Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα, που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν τα ελλείμματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Άργους και η ανάγκη στήριξης του δημόσιου χαρακτήρα του.
Ο Γιώργος Γαβρήλος, παρουσιάζοντας ένα σύνολο ολοκληρωμένων και κοστολογημένων προτάσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με μοναδική έγνοια τη στήριξη της κοινωνίας και των μεσαίων στρωμάτων, δεσμεύτηκε για συνεχή ενημέρωση και στήριξη των αιτημάτων του Συλλόγου.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;