ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Γιώργος Μπινιάρης ξανά υποψήφιος με την «Αλλαγή Πορείας» στην Προσύμνη

Ο Γιώργος Μπινιάρης, Πρόεδρος της Κοινότητας Προσύμνης, ανανεώνει την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.
Με εμπειρία στην ηγεσία της κοινότητάς του, ο Μπινιάρης επιδιώκει την προώθηση της ανάπτυξης και τη βελτίωση των υποδομών. Ο κ. Μπινιάρης διαθέτει την προσήλωση και τις ικανότητες για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να εξυπηρετήσει τους πολίτες της περιοχής του.
Με την υποστήριξη του Δημάρχου και την ομαδική δυναμική, αναμένεται να προκύψουν θετικά αποτελέσματα. Ο Γιώργος Μπινιάρης είναι έτοιμος να συνεχίσει την προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής του, ενθαρρύνοντας την ευημερία των κατοίκων και προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Η ανακοίνωση της «Αλλαγής Πορείας»:
«Ο Γεώργιος Μπινιάρης, Πρόεδρος της Κοινότητας Προσύμνης, αγρότης, ανανεώνει την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.»

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;