ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Δήμος Επιδαύρου και οι κάτοικοί του δείχνουν αλληλεγγύη στο “Σπίτι του Ηθοποιού”

Έμπρακτη αλληλεγγύη δείχνει ο Δήμος Επιδαύρου και οι κάτοικοί του στο ’’Σπίτι του Ηθοποιού’’.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης:

Συμπαραστεκόμαστε στον καλλιτεχνικό κόσμο και ανταποδίδουμε συμβολικά, οφέλη που αποκόμισε η τοπική μας κοινωνία από την παρουσία των ηθοποιών στην Επίδαυρο τις τελευταίες δεκαετίες.

ΔΕΙΤΕ:  «Οι Πενθούσες» έρχονται ξανά στο Άργος!

Σ’ αυτή την συγκυρία προβάλλουμε την ανθρώπινή μας πλευρά γιατί είναι τέτοιες οι συνθήκες παγκοσμίως που μόνο με την αλληλεγγύη στην πράξη μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί, με την αλληλεγγύη στους πρωταγωνιστές της πολιτιστικής και κατ’ επέκταση τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

ΔΕΙΤΕ:  Σημαντικά προβλήματα στην καλλιέργεια βερίκοκου στην Αργολίδα

Όσοι έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας, μπορείτε να φέρετε τοπικά προϊόντα παραγωγής σας, μέχρι την Κυριακή 10 Μαϊου, (ελαιόλαδο – μέλι – ζυμαρικά – γλυκά κουταλιού – εσπεριδοειδή – προϊόντα άρτου) -όχι ευπαθή προϊόντα- στους χώρους του Δημαρχείου στο Λυγουριό και πρώην Δημαρχείου στην Αρχ. Επίδαυρο και σε επικοινωνία με την αντιδήμαρχο Σμυρλή Ευαγγελία στο τηλ 6934200130 για την παραλαβή τους.

ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης

Είμαστε βέβαιοι για την απλόχερη προσφορά από πολλούς παραγωγούς και σας ευχαριστούμε εγκάρδια εκ των προτέρων για την σύμπραξή σας με αυτή την πρωτοβουλία.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!