ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Δημήτρης Γουρδομιχάλης υποψήφιος με την «Πρωτοβουλία» για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος!

Στο πλευρό του Γιάννη Μαλτέζου ο Δημήτρης Γουρδομιχάλης

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην ευρύτερη περιοχή του Άργους και όχι μόνο, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη του Γιάννη Μαλτέζου.
Ο Δημήτρης Γουρδομιχάλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις…
Είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Αργολίδας, ενεργός πολίτης με ευαισθησίες, πολύτεκνος πατέρας και σοβαρός οικογενειάρχης.
Ο Δημήτρης πιστεύει ότι ο Δήμος Άργους Μυκηνών πρέπει να αλλάξει σελίδα και αποφάσισε να στηρίξει με την παρουσία του την «Πρωτοβουλία».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας»
«ΜΑΖΙ ΜΑΣ και o Δημήτριος Γουρδομιχάλης του Γρηγορίου και της Διονυσίας
Ο Δημήτρης γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Κίο. Εργάζεται, από το 1991, ως παραγωγός και ηχολήπτης σε τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι ιδιοκτήτης του “10channel.gr”, Web TV αθλητικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Τσάκωνα και πατέρα τεσσάρων (4) παιδιών.
Μαζί με τους υπόλοιπους 16 υποψηφίους προερχόμενους από τη Νέα Κίο, Αναστασία Τζίμου, Κώστα Χρυσικό, Σωτηρία Παπαδοπούλου, Χρήστο Πούλο, Ελένη Κουτσούκου, Νίκη Υψηλάντη, Αικατερίνη Γάτσιου-Πούλου, Μαρία Ρονιώτη, Δημήτρη Γουρδομιχάλη, Γεωργία Κωσταδήμα – Μπέλλου, Γιάννη Διάκο, Δημοσθένη Χονδρούλη, Ιωάννα Κουτσουδάκη, Γεωργία Σκλήρη – Παπαζή, Θεοδώρα Ζήση και Αγγελική Χρυσικού, που έχουν ενταχθεί στο Ψηφοδέλτιο της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ προσδοκούν σε μια ισχυρή εκπροσώπηση της Νέας Κίου στη Νέα Δημοτική Αρχή, που θα προκύψει από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Καλό Αγώνα και με τη νίκη!»
ΔΕΙΤΕ:  Πρώτες βοήθειες για γονείς και εκπαιδευτικούς στο 1ο Λύκειο Άργους

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!