ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Εθνικός Τολού ευχαριστεί Νίκα και Σιδέρη για την προμήθεια απινιδωτή

Με την παρούσα επιστολή σύσσωμο το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Εθνικός Τολου ευχαριστεί θερμά και ειλικρινά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Βασίλη Σιδέρη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ για την προμήθεια απινιδωτή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τολου.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι η ύπαρξη απινιδωτή στους χώρους άθλησης είναι άκρως απαραίτητη προϋπόθεση για την συνέχεια της λειτουργίας τους και υπέρ πολύτιμη για την Υγεία όλων μας, διότι αποτελεί το πιο σημαντικό εργαλείο αναζωογόνησης.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας αλλά και την ευαισθησία που επιδεικνύετε κάθε φορά, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα και τις ανάγκες του Σωματείου μας.
Αποδείξατε για άλλη μια φορά έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό σας, αλλά και την υποστήριξή σας στην τοπική μας κοινωνία, και η προσφορά σας μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε.
Σας ευχαριστούμε πολύ,
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Εθνικού Τολού
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;