ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Εκπαιδευτικός της Χρονιάς Νίκος Γαλάνης τιμήθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων

Η εκπαιδευτική κοινότητα έχει πάντα το σεβασμό μας και την αναγνώριση μας για το έργο που επιτελείται στα σχολεία, με τόσες ιδιαιτερότητες και δυσκολίες ειδικά τώρα με την πανδημία.
Στο πλαίσιο του Παλαμήδειου Άθλου και στη διοργάνωση της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου “Castle Chess 2021 “, τιμήσαμε τον εκπαιδευτικό Νίκο Γαλάνη, προσφέροντάς του κι εμείς κάτι λίγο μπροστά στα πολλά που προσφέρει ο ίδιος στην κοινωνία μας.
Ο δάσκαλος Νίκος Γαλάνης βραβεύτηκε ως “Εκπαιδευτικός της Χρονιάς 2021” στα Education Leaders Awards, για την καινοτομία να διδάσκει μέσω δημιουργίας ταινιών μικρού μήκους με τους μαθητές του, περνώντας σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.
Οι ταινίες του έχουν αγγίξει ζητήματα όπως τα τροχαία ατυχήματα , το προσφυγικό ζήτημα , ο ρόλος της γυναίκας, ενώ φέτος συγκίνησε και ξεχώρισε η ταινία για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου !
Η συνεργασία μαζί του είναι προστιθέμενη αξία για όλους μας και εν όψη του επετειακού έτους 2022 της πόλης μας επιφυλασσόμεθα για νέα συνεργασία μαζί του, που θα αναδείξει την ιστορία μας και τη δημόσια εκπαίδευση….
Νίκο, συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε θερμά !
Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής
Δήμου Ναυπλιέων

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!