ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Ελεύθερος Τύπος για τα αθλητικά έργα του Σιδέρη στην Αργολίδα: “Αποτελεί παράδειγμα!”

Τα αθλητικά έργα του Βασίλη Σιδέρη στο νομό, αναγνωρίζονται πανελλαδικά και σήμερα ακόμα ένα μεγάλο αθηναϊκό μέσο αφιέρωσε αρκετές γραμμές στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας.

Ο Ελεύθερος Τύπος σε δημοσίευμά του αναφέρει ότι ο κ. Σιδέρης άλλαξε τον αθλητικό χάρτη στην Αργολίδα – εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο – και τόνισε ότι “αποτελεί παράδειγμα για το πως πρέπει να λειτουργούν οι σύγχρονοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά.”

Το δημοσίευμα της εφημερίδας, έχει τίτλο “Οι πρωτοβουλίες του Βασίλη Σιδέρη που έκαναν την Αργολίδα παράδειγμα διοίκησης αθλητισμού” και αναφέρει σχετικά:

ΔΕΙΤΕ:  Ο Βασίλης Σιδέρης βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών

“Στην Αργολίδα την τελευταία περίοδο συντελείται ένα θαύμα σχετικά με τη αξιοποίηση κονδυλίων υψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη δημιουργία νέων, σύγχρονων αθλητικών υποδομών και τη βελτίωση υφιστάμενων παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας του covid-19 και της γραφειοκρατίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι διαδικασίες και η ταχύτητα υλοποίησης των έργων που υλοποιεί ο Βασίλης Σιδέρης, Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα έχουν αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες Περιφέρειες της χώρας που ακολουθώντας τα συγκεκριμένα βήματα υλοποιούν έργα πνοής για τον αθλητισμό.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Βασίλης Σιδέρης μέσα από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να αλλάξει τον αθλητικό χάρτη της Αργολίδας, μετά από ολόκληρες δεκαετίες αδράνειας σ’ αυτό το κομμάτι.

Χρησιμοποιώντας τις θεσμικές του ιδιότητες τόσο στον πολιτικό στίβο όσο και στο αθλητικό κομμάτι, αποτελεί παράδειγμα για το πως πρέπει να λειτουργούν οι σύγχρονοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά.”

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!