Ο ΕΟΦ ανακαλεί απολυμαντικό που «σκοτώνει τον κορωνοϊό σε δύο λεπτά»
Τελευταία ενημέρωση:
05/05/2022
Ανακαλείται από τον ΕΟΦ αντισηπτικό το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ότι «σκοτώνει τον κορoναϊό σε 2 λεπτά»
Ο ΕΟΦ με απόφασή του προχωρά στην ανάκληση αντισηπτικού – απολυμαντικού επιφανειών, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ότι «σκοτώνει τον κορoναϊό σε 2 λεπτά».
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, ο ΕΟΦ αποφάσισε «την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου τύπου ΙΙ “Contra sept 5180“, δεδομένου ότι δεν έχει αδειοδοτηθεί».
«Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία “Μεγαλίδης Μιλτιάδης Ιωάννη”, ως υπεύθυνος κυκλοφορίας του εν λόγω προϊόντος, οφείλει να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα» υπογραμμίζεται στην απόφαση.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.