ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Ερυθρός Σταυρός Άργους συμμετείχε στην εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, γιορτάζει κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.
Κάθε χρόνο όμως την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου τιμάται παγκοσμίως η ημέρα της Μητέρας για τον πολυδιάστατο ρόλο της και για την ανιδιοτελή προσφορά της σε όλους και όλες μας από τη στιγμή της γέννηση μας και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας.
Τη φετινή Γιορτή της Μητέρας ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός την αφιερώνει στις μητέρες-ηρωίδες της Ουκρανίας που καταβάλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες. για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά τους μακριά από τη φρίκη και τη βαρβαρότητα του πολέμου.
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου του Ε.Ε.Σ Dr Αντωνίου Αυγερινού, τιμώντας όλες της μητέρες του κόσμου, συμμετείχε στην εκδήλωση θεσμό του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Άργους, με αναφορά στο πολυετές και πολυδιάστατο έργο του Ε.Ε.Σ .
Έγινε μνεία στη μεγάλη κινητοποίηση με ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες του καταστροφικού πολέμου της Ουκρανίας, αλλά και στην τεράστια συνδρομή στη μάχη κατά της πανδημίας και την μη διάδοση του SARS-CON-2. Βράβευσε την κα Μαρία Παυλάκη ιατρό – λοιμωξιολόγο της Ν.Μ ΄Αργους και μητέρα τεσσάρων παιδιών για την δύναμη της μητρότητας, την παντοτινή αφοσίωση και τη συνεχή αυτοθυσία.
Η κα Μαρία Παυλάκη λόγω της εξειδίκευσης της βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του covid-19 και οργάνωσε για τρία συνεχόμενα χρόνια τη νοσηλευτική μονάδα Άργους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;