ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο εύκολος τρόπος για να συγκεντρώσεις 1000 ευρώ για ένα ταξίδι

Η έξυπνη μέθοδος για να το πετύχεις!

Αν το να κάνεις ένα μεγάλο και road trip στην Ελλάδα σου φαίνεται σαν ένα πολύ μακρινό όνειρο, τότε τι θα έλεγες να ξανασκεφτείς τον τρόπο που θα το οργανώσεις και θα υλοποιήσεις;
Και βέβαια χρειάζονται χρήματα αλλά στην πραγματικότητα μπορείς να το κάνεις με έναν τρόπο, ας πούμε, με τη μέθοδο της αποταμίευσης, αλλάζοντας απλώς κάποιες από τις συνήθειές σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το οργανώσεις ένα χρόνο πριν και να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο για να συγκεντρώσεις 1.000 ευρώ τα οποία θα ξόδευες αλλού και μάλιστα το πιθανότερο σε περιττά πράγματα. Λένε, ότι αν θες κάτι πολύ τότε βάζεις τα δυνατά σου και το πετυχαίνεις. Και ένα τέτοιο ταξίδι, τελικά, ίσως δεν είναι και τόσο δύσκολο.
Ποια είναι, λοιπόν, αυτή η μέθοδος για να το πετύχεις; Η κίνηση που χρειάζεται ουσιαστικά να κάνεις σταθερά είναι να βάζεις -σημειώνοντάς το- έναν συγκεκριμένο ποσό την εβδομάδα στον κουμπαρά και να μαζέψεις σε ένα χρόνο 1.000 ευρώ. Από την πρώτη στιγμή που θα το κάνεις έχεις βάλει το σημαντικό λιθαράκι για να ολοκληρωθεί το εγχείρημα.
Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή την αποταμίευση αλλά και προς το τέλος τα ποσά είναι μικρά και δε θα σου φανούν καθόλου. Προς τη μέση τα ποσά είναι μεγαλύτερα αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να κόψεις κάποια έξοδα, ίσως μερικά από αυτά να είναι και περιττά. Σε αυτές τις εβδομάδας που το ποσό που πρέπει να βάζεις στην άκρη είναι 35 ευρώ θα προσπαθήσεις να τα φέρεις βόλτα με τα έξοδα. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε ανταμείψει.
Αυτό είναι το πλάνο για να συγκεντρώσεις τα 1.000 ευρώ σε ένα χρόνο:

Δεν το λες και ακατόρθωτο, έτσι δεν είναι; Εκτός από ένα συγκεκριμένο εισόδημα, χρειάζεται και συνέπεια!

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;