ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εμβολίασε 110 κρατούμενους των φυλακών Ναυπλίου | ΕΙΚΟΝΕΣ

110 κρατούμενοι των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου εμβολιάστηκαν την Παρασκευή 9 Ιουλίου κατά του κορωνοϊού.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, μετά από αίτημα της Διευθύντριας των φυλακών Ιωάννας Αναστασοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί και στους κρατούμενους των Αγροτικών φυλακών Τίρυνθας, αν χρειαστεί με την συνδρομή του ΙΣ Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κώστας Κατσαρός και ο Γραμματέας Γιώργος Δωροβίνης συνέστησαν σε όλους να εμβολιαστούν.

Ευχαριστήρια επιστολή του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου

Το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και πιο συγκεκριμένα στον πρόεδρο του Συλλόγου κ.Κατσαρό και στον γραμματέα κ.Δωροβίνη για την εθελοντική τους δράση, τη συμμετοχή και τις συμβουλές τους στον εμβολιασμό 150 κρατουμένων του Καταστήματός μας.

Εκφράζουμε επίσης τις ευχαριστίες μας προς την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας κα.Σαρίδη η οποία απέστειλε νοσηλευτικό προσωπικό για να πραγματοποιηθεί η δράση. Ευχαριστούμε επίσης επίσης τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας κ.Βασιλόπουλο για την εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης Αργολίδας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Καταστήματος μας (νοσηλευτικό,γραμματειακή υποστήριξη – admin , φυλακτικό) όπως και το προσωπικό του Αγροτικού Καταστήματος Τίρυνθας που συμμετείχε στον εμβολιασμό των κρατουμένων.

Ο Προϊστάμενος Διοίκησης Οικονομικού
Μιχόπουλος Ιωάννης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;