ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Κωστούρος παρέδωσε υπερσύγχρονο μηχάνημα υπέρηχου καρδιάς στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος παρέδωσε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 εκ μέρους του Δήμου Ναυπλιέων στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα υπέρηχου καρδιάς.
Η συγκεκριμένη δωρεά του Δήμου Ναυπλιέων σκοπό έχει την ακόμα καλύτερη αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Ναυπλίου, ειδικά σ’ αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Ωστόσο αποτελεί και μια κίνηση ουσίας και αναγνώρισης της διαχρονικής προσφοράς του Νοσοκομείου στην τοπική κοινωνία.
Ο κ. Κωστούρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Δήμος Ναυπλιέων παραδίδει σήμερα ως δωρεά έναν υπερσύγχρονο μηχάνημα υπέρηχου καρδιάς, ως ελάχιστη ένδειξη του τεράστιου έργου και της προσφοράς του Νοσοκομείου στην τοπική μας κοινωνία. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στο Διοικητή του Νοσοκομείου και στο διοικητικό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του κατά την περίοδο της πανδημίας και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο ιατρικό και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ναυπλίου που με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους προκειμένου να εξασφαλίσουν το ύψιστο αγαθό για κάθε άνθρωπο την υγεία του.Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει όλες τις Δομές Υγείας του Δήμου μας με κάθε τρόπο. Η συμπαράστασή μας στη μεγάλη προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας είναι δεδομένη».

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!