ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο κύβος ερρίφθη: 15 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις αγροτών στην Αργολίδα!

15.000.000 περίπου (σε πρώτη φάση) πριν το Πάσχα για αποζημιώσεις στην Αργολίδα

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Γ. Γεωργαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέντζος, ο βουλευτής Ι. Ανδριανός, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ι.Μαντζούνης, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου της Αργολίδας.
Με εντολή του Υπουργού Ανάπτυξης θα δοθεί προκαταβολή, 300 ευρώ ανά στρέμμα στις πληγείσες περιοχές με τα εσπεριδοειδή.
Αφού ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις των υπαλλήλων του ΕΛΓΑ, θα δοθούν και τα υπόλοιπα χρήματα που αναλογούν σε κάθε περιοχή.
Τις επόμενες ημέρες θα πάει η διάταξη στη Βουλή προκειμένου να εγκριθούν τα χρήματα και να ξεκινήσουν οι αποζημιώσεις των παραγωγών πριν από το Πάσχα.
“Στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάνε οι αγρότες μας, ελήφθησαν αποφάσεις που ικανοποιούν με δίκαιο τρόπο τα αιτήματά τους!” δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;