ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο λόγος που η Νικολούλη δεν φοράει μαύρο σακάκι στην υπόθεση της Πάτρας

Η Αγγελική Νικολούλη στο βιβλίο της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» που κυκλοφόρησε το 2014 είχε γράψει για τα σακάκια της

Η υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα καθήλωσε τους τηλεθεατές με το «Φως στο Τούνελ» να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
Αυτό που τράβηξε την προσοχή των Twitterάδων ήταν το λευκό σακάκι που φορούσε η Αγγελική Νικολούλη, καθώς δεν… μαρτυρούσε τον δολοφόνο, όπως το κόκκινο.
Η Αγγελική Νικολούλη στο βιβλίο της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» που κυκλοφόρησε το 2014 είχε γράψει πως το κόκκινο χρώμα το επιλέγει όταν ερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις, χωρίς όμως να έχει ψάξει το γιατί συμβαίνει αυτό ενώ έχει αποκαλύψει πως πως το μαύρο δεν το θέλουν επάνω της οι τηλεθεατές γιατί το θεωρούν προάγγελο κακών ειδήσεων.
Άρα η Αγγελική Νικολούλη δεν φοράει μαύρο σακάκι στις εκπομπές για τα παιδιά στην Πάτρα αφού δεν έχει μέχρι στιγμής κακές ειδήσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;