ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Μάκαρης θέλει τον Πανναυπλιακό στη Γ’ Εθνική

Με στόχο την άνοδο του Πανναυπλιακού στη Γ’ Εθνική, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης θα αναφερθεί, σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 4 Μαΐου στις 19.00 στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και στους στόχους.
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την διοικούσα αρχή της ομάδας σημειώνει πως τα θέματα που θα αναπτυχθούν / συζητηθούν είναι τα εξής:
  • Στόχοι που ετέθησαν μόλις ανέλαβε η διοικούσα επιτροπή.
  • Απολογισμός του έργου της διοικούσας επιτροπής από τους καθ’ ύλην αρμόδιους καθώς και αναφορά επί του καθαρός αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.
  • Προγραμματισμός νέας χρονιάς. Στόχοι για την επίτευξη του Σκοπού που είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική, που όμως θα πρέπει να αγκαλιασθεί από όλους και να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με την εγγραφή τους ως μέλη της ομάδας.
  • Ανάληψη όλων εκείνων των ενεργειών που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία και την μέγιστη ασφάλεια όλων των γηπέδων του δήμου μας με σκοπό να βοηθηθούν όλα τα σωματεία στις δύσκολες προσπάθειές τους.
  • Επίλυση όλων των αποριών που τυχόν θα προκύψουν και ελεύθερη συζήτηση.

.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;