Με στόχο την άνοδο του Πανναυπλιακού στη Γ’ Εθνική, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης θα αναφερθεί, σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 4 Μαΐου στις 19.00 στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και στους στόχους.
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την διοικούσα αρχή της ομάδας σημειώνει πως τα θέματα που θα αναπτυχθούν / συζητηθούν είναι τα εξής:
-
Στόχοι που ετέθησαν μόλις ανέλαβε η διοικούσα επιτροπή.
-
Απολογισμός του έργου της διοικούσας επιτροπής από τους καθ’ ύλην αρμόδιους καθώς και αναφορά επί του καθαρός αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.
-
Προγραμματισμός νέας χρονιάς. Στόχοι για την επίτευξη του Σκοπού που είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική, που όμως θα πρέπει να αγκαλιασθεί από όλους και να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με την εγγραφή τους ως μέλη της ομάδας.
-
Ανάληψη όλων εκείνων των ενεργειών που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία και την μέγιστη ασφάλεια όλων των γηπέδων του δήμου μας με σκοπό να βοηθηθούν όλα τα σωματεία στις δύσκολες προσπάθειές τους.
-
Επίλυση όλων των αποριών που τυχόν θα προκύψουν και ελεύθερη συζήτηση.
.
- Εγκαίνια της έκθεσης εργαστηρίων του Fougaro Artcenter στο Ναύπλιο
- Ζητείται κυρία για φροντίδα ηλικιωμένου στο Ναύπλιο
- Ο τόπος του έδειξε τον δρόμο! Ο Μάκαρης θα φέρει ανάπτυξη στο Ναύπλιο
- Η Σωτηρία Κονδύλη υποψήφια με τη «Νέα Εποχή» στον Άγιο Αδριανό
- Άνδρες της Ασφάλειας εξιχνίασαν κλοπή στο Ναύπλιο
- «Μάγκωσαν» 20χρονο με στιλέτο και σουγιά στο Ναύπλιο
- Το Σάββατο στο Ναύπλιο το ετήσιο μνημόσυνο για τον Γιάννη Νόνη
- Τροχαίο στο Ναύπλιο: Κατέληξε με το αμάξι της μέσα στις πορτοκαλιές!
- Έρχεται η «Γιορτή Αγκινάρας» στα Ίρια
- Διήμερος παραμυθομαραθώνιος στο Ναύπλιο
.