ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ο Νίκας υπέγραψε συμβάσεις για αθλητικά και αντιπλημμυρικά έργα


Δύο προγραμματικές συμβάσεις και ένα συμφωνητικό έργου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τετάρτη 9 Μαρτίου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο.
Συγκεκριμένα, ο Π. Νίκας υπέγραψε δύο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Αργους – Μυκηνών και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, την μία με αντικείμενο την βελτίωση της αγωνιστικής επιφάνειας του γηπέδου Νέου Ηραίου και τη δεύτερη με αντικείμενο την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Μπορσιών.
Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε και μία σύμβαση έργου, για αντιπλημμύριση και καθαρισμούς ρεμάτων στην Αργολίδα, προϋπολογισμού 570.000 ευρώ.
Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, είχε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζο και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μαντζούνη.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;