Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου φιλοξένησε την πρωταθλήτρια ομάδα μίνι Παίδων του Παναθηναϊκού

Το διάστημα 24 με 27 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου είχε την χαρά να φιλοξενήσει, για πρώτη φορά στα χρονικά, την κατ’ επανάληψη πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα μίνι Παίδων του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή το πρωτάθλημα Μίνι Παίδων στις 20-22/11, στο οποίο συμμετέχουν αμφότερες, πραγματοποιήθηκε κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων με προπονήσεις και φιλικά.

ΔΕΙΤΕ:  Πού χρησιμεύουν οι νέοι κάδοι που τοποθετήθηκαν σε 10 σημεία του Δήμου Άργους

Η αποστολή του Παναθηναϊκου έμεινε ευχάριστα έκπληκτη από τις εγκαταστάσεις μας, την πανέμορφη πόλη μας αλλά και από το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει οι ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου, το οποίο δεν διστάσε ο προπονητής του Παναθηναϊκου κ.Γιάννης Πριμπας να μεταφέρει ο ίδιος στους παίκτες των ακαδημιών μας.

ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία στο AP: «Πάρκαρα στη Λαϊκή Αγορά του Άργους και με έγραψαν... Γιατί να πληρώσω κλήση;»

Έδωσαν μάλιστα υπόσχεση για εκ νέου φιλικά στην πόλη μας.

Τεράστια εμπειρία για τους δικούς μας αθλητές να αντιμετωπίσουν σε συνεχόμενους αγώνες μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς (2 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία τα τελευταία 4 χρόνια ) και μάλιστα μέσα στο Ναύπλιο.

ΔΕΙΤΕ:  Έπεσε «καμπάνα» σε γνωστό εστιατόριο του Ναυπλίου

Ευχαριστούμε πολύ τον Παναθηναϊκός Α.Ο., τον προπονητή της ομάδας κ.Γιαννη Πρίμπα και την έφορο κα Ντέμη Αρώνη για την παρουσία τους.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!