ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Παπαγεωργόπουλος είναι ο 7ος υποψήφιος του Μάκαρη στη Μιδέα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και είμαι γέννημα θρέμμα της ημιορεινής κοινότητας Μιδέας. Κατοικώ μόνιμα εδώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην περιοχή μας.
Πίστευα σαν νέος άνθρωπος ότι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας θα είχαν διαμορφωθεί και οι συνθήκες εκείνες από πλευράς της Δημοτικής Αρχής οι οποίες και θα ευνοούσαν τέτοιου είδους εγχειρήματα.
Δυστυχώς διαψεύστηκα με τον χειρότερο τρόπο γιατί δεν βρήκα καμμιά ανταπόκριση. Τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι πολλά, τα έχουν επισημάνει άλλωστε και άλλοι συντοπίτες μου, και εκείνο όμως το οποίο πρυτανεύει είναι η αδιαφορία του Δήμου μας.
Στην πρόσκληση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Κων/νος Μάκαρης για συστράτευση, δεν είχα κανένα ενδοιασμό για να μην ανταποκριθώ γιατί γνωρίζοντας από κοντά τον άνθρωπο Μάκαρη, τον επιτυχημένο αυτόν επιχειρηματία, και αφού διαπίστωσα την όρεξη και την φλόγα που είχε στα μάτια του, για το έργο που είναι πρόθυμος να επιτελέσει στον Δήμο μας, προς όφελος τελικά όλων των δημοτών, μέσα από την ανάπτυξη άλλωστε που πρόκειται να δημιουργηθεί.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος και εγώ με τον συνδυασμό του στην κοινότητα Μιδέας.
Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;