Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Ο Παναργειακός θέλει να επιστρέψει εκεί που ιστορικά ανήκει και αξίζει!

Ο Παναργειακός θέλει να επιστρέψει εκεί που ιστορικά ανήκει και αξίζει!

Οι «Λύκοι» θέλουν και σκοπεύουν να πρωταγωνιστήσουν

Ο ιστορικός σύλλογος του Άργους «τρέχει» για τα καλά τον σχεδιασμό της φετινής σεζόν, με στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Με «όπλα» την σταθερότητα που προσφέρει η οικογένεια Τσιόδρα, τη διοίκηση, το ήδη υπάρχον καλό υλικό της ομάδας, τις μεταγραφές που γίνονται και φυσικά την ηγετική παρουσία του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο, ο Παναργειακός θέλει να επιστρέψει μετά από 25 ολόκληρα χρόνια στην κατηγορία που ιστορικά ανήκει και αξίζει.
Στο Άργος γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για τη στελέχωση του φετινού ρόστερ. Ήδη έχουν ανακοινωθεί αρκετές ανανεώσεις και μεταγραφές, ενώ όπως καλά γνωρίζουμε, υπάρχουν συμφωνίες με καλούς παίκτες που αναμένεται να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο της ομάδας.
Παρόλο που ξέρουμε ονόματα και καταστάσεις, θα επιλέξουμε και αυτή τη μεταγραφική περίοδο να τηρούμε σιγή ιχθύος όσο «τρέχουν» οι διαπραγματεύσεις, για να προστατεύσουμε την ομάδα. Άλλωστε, είναι γνωστή η συμπάθειά μας σε αυτή!
Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι θα έρθουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με μια επαγγελματική και προσεγμένη προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα, ο Παναργειακός στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πανέτοιμος και άκρως ανταγωνιστικός.
Φυσικά θα πρέπει να τονίσουμε για ακόμα μια φορά το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου. Οι φίλαθλοι θα πρέπει από την αρχή να στηρίξουν την προσπάθεια με εισιτήρια διαρκείας -όταν με το καλό κυκλοφορήσουν- και φυσικά με την παρουσία τους στο γήπεδο. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί, ο κόσμος κάνει μια ομάδα μεγάλη και ειδικά φέτος πρέπει να αποτελέσει τον 12ο παίκτη.
Στον Παναργειακό, μέχρι στιγμής, έχουν ανανεώσει οι Ρέμος Μαρίνης, Βασίλης Φλώρος, Γιώργος Καπετανάκης, De Souza Wallison, Γιάννης Τσιώλης, Κώστας Λιακόπουλος, Δημήτρης Αποστολάκης και Γιώργος Μπιτινής.
Όσον αφορά τις μεταγραφές, έχει ανακοινωθεί οι Saado Abdel Salam, Παναγιώτης Καρέλης, Κώστας Μούγιος και Σιμεών Σινοδινός.
Ο Παλαιστίνιος αμυντικός Saado Abdel Salam είναι γεννημένος στην Ελλάδα και αγωνίζεται ως Έλληνας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Πλατανιά στη Α Εθνική, στην Α Κατηγορία Κύπρου με τον Ερμή Αραδίπου και με την Ρόδο στη Β Εθνική τη σεζόν 2021-2022.
Ο 25χρονος Παναγιώτης Καρέλης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στον Παναργειακό τις σεζόν 2015-2017. Έχει 120 συμμετοχές στη Γ Εθνικη με τις ομάδες του Πανναυπλιακού, Ιωνικού και του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου.
Ο Κώστας Μούγιος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου και παλαιότερα έχει αγωνιστεί και με την Ένωση Λέρνας στη Γ Εθνική. Σύνολο έχει 66 συμμετοχές και 3 γκολ.
Ο 26χρονος (1.98m) τερματοφύλακας Συμεών Συνοδινός σε ηλικία 18 ετών είχε ενταχθεί στην ομάδα του Λεβαδειακού (Α Εθνική), και έχει αγωνιστεί επίσης σε Καβάλα, Δόξα Σιδηροχωρίου, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιολικό και πέρσι στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

Online χρήστες: 195

⚫️ Argolida Planet
🎯 To Πρώτο Site της Αργολίδας
📞 6948083131 (Διαφημιστικό Τμήμα)
📧 argolidaplanet@gmail.com
🔴 Ακολούθησέ μας τώρα!
➡️ στο Facebook
➡️ στο Instagram
‼️ Για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
👍 Oι Ειδήσεις και τα Νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!