Θα κατεβάσουν καλή ομάδα στο Κουτσοπόδι
Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου επανήλθε φέτος στην Α’ Κατηγορία και με ένα καλό σύνολο παικτών και τον Θανάση Τσιρόπουλο στον πάγκο, θα είναι μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.
Η ομάδα χτίζεται και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι συνεχίζουν οι Άγγελος Μακρής, Μιχάλης Καπαρέλος, Παναγιώτης Ντεβές, Γιώργος Ρέσκος, Σταύρος Βηλος και Χαράλαμπος Μακρής, που βοήθησαν στην περσινή άνοδο, ενώ ανακοινώθηκαν νέες μεταγραφές.
Πρόκειται για τους Άγγελο Κομπόση -μεταγραφή που την είχατε μάθει από το Argolida Planet πριν ανακοινωθεί- Σταύρο Μπούρη, Κώστα Καζά, Τάσο Καλογερόπουλο, Κώστα Μαρούση, Τάσο Μπλάτσο και Γιάννη Νάσση.
Είναι παίκτες έμπειροι, πολλοί από αυτούς έχουν αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα και αναμένεται να βοηθήσουν.
- Στο Δ.Α.Κ. Άργους χτυπά η καρδιά του ποδοσφαίρου της Αργολίδας
- Νέες διακρίσεις για το βόλεϊ του Ναυπλίου: Στο Final 4 οι Κορασίδες της Γ.Ε.Ν.
- Το Ναύπλιο γίνεται ξανά μπασκετικός προορισμός με το Eurohoops Camp
- Σπουδαία επιτυχία για την Ναυπλιώτισσα μαχήτρια Ιφιγένεια Τσολάκου
- Τρία «διαμάντια» από το Άργος στις κλήσεις της Εθνικής K-14
- Περήφανο το Άργος: Ασημένιο μετάλλιο σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2ο Γενικό Λύκειο!
- Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μεταξία Κοντογιάννη από την Ερμιονίδα
- Αθλητικό διήμερο στην Επίδαυρο με έντονο άρωμα θάλασσας και δράσης
- Επιστρέφει ο Επιδαύριος Δρόμος!





























































