ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο ριψοκίνδυνος δρόμος της Ελλάδας που σκάει το κύμα επάνω του – Εντυπωσιακό βίντεο

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί έστω και μία φορά στην Ψάθα ή το Αλεποχώρι.

Μπορεί η θέα που προσφέρει η συγκεκριμένη διαδρομή να είναι ειδυλλιακή αλλά έχει και κάτι άλλο! Θεωρείται για κάποιους ίσως ένας από τους πιο ριψοκίνδυνους δρόμους της Αττικής.
Ένας δρόμος στον οποίο σκάει ακόμη και το κύμα επάνω του! Εκτός από αυτό, ωστόσο, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις βράχων και η οδήγηση σε αυτόν θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σίγουρα εντυπωσιακές.

Ο συγκεκριμένος δρόμος της Αττικής, λοιπόν, είναι στην πραγματικότητα ο στενός παραλιακός δρόμος ο οποίος συνδέει την Ψάθα με το Αλεποχώρι, με τα βράχια να τον αγκαλιάζουν! Τα πλάνα εντυπωσιακά.
Από την άλλη πλευρά βρίσκεται το κύμα που σκάει όταν έχει αέρα πάνω στην άσφαλτο. Το τοπίο άλλαξε δραματικά με τον σεισμό του ’81 και από τότε έως σήμερα η εικόνα είναι σχεδόν ίδια. Πριν από το σεισμό, μπορούσε κανείς να δει σπηλιές με άμμο και η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική.

Πάρτε μια γεύση μέσα από το βίντεο του καναλιού n.p. production στο Youtube:

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;