ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο Σάββας Καλεντερίδης θα μιλήσει σε εκδήλωση μνήμης στο Ναύπλιο

Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ στην αίθουσα Τριανόν

Η Περιφερειακή ενότητα Αργολίδας ο Δήμος Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ και ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας “Η Θρακη” διοργανώνουν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ στην αίθουσα Τριανόν εκδήλωση μνήμης και αξιοπρέπειας του Θρακικού Ελληνισμού της Ανατολικής Θράκης, που τόσο άδικα απομακρύνθηκε από τις πατρογονικές του εστίες.
Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από το φρικτό 1922, οπού οι Έλληνες της Ανατολικής Θράκης εξαναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν την πατρώα γη και να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί φόρο τιμής σε όλους αυτούς που σκοτώθηκαν, αυτούς που απήχθησαν, αυτούς που είδαν τις περιουσίες τους να λεηλατούνται, σε όλους τους απλούς ανθρώπους που οι διεθνείς συνθήκες δεν κατάφεραν να προστατέψουν και έγιναν θύματα.
Οι εκδηλώσεις αυτές που πραγματοποιούν οι απανταχού σύλλογοι Θρακών σηματοδοτούν την εκατονταετία που πέρασε και αποτελούν τη στοχοθέτηση για αυτή που βρίσκεται μπροστά μας, ώστε να δικαιωθούν τα θύματα και να μη δημιουργηθούν νέα.
Ομιλητής θα είναι ο στρατιωτικός αναλυτής κύριος Σάββας Καλεντερίδης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;