ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας διένειμε τρόφιμα σε 38 άπορες οικογένειες ασθενών


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πιστός πάντα στις βασικές αρχές βοήθειας, προσφοράς και αλληλεγγύης που πρεσβεύει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον ασθενή, στον ευπαθή ασθενή και στις ομάδες που νοσούν από καρκίνο και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Για το λόγο αυτό και ενόψει της εορτής του Πάσχα, οργάνωσε την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου αυτά να διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες ασθενών του Συλλόγου.
Την Μ. Τρίτη 19 και την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ολοκληρώθηκε η διανομή πακέτων με είδη διατροφής, είδη κρεοπωλείου και πρώτης ανάγκης, σε 38 άπορες οικογένειες ασθενών.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα σε αυτό το κάλεσμα βοήθειας προς το συνάνθρωπο, διατηρώντας την ανωνυμία τους.
Ιδιαίτερα ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φίλους της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ από την ευρύτερη περιοχή του ΝΑΥΠΛΙΟΥ για την εξαιρετικά μεγάλη και γενναιόδωρη προσφορά τους, καθώς και στην Εφορο Ναυπλίου του Συλλόγου κ. ΝΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ για τον άψογο συντονισμό και τον ουσιαστικό της ρόλο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Πόπη Συμεών η οποία εις μνήμη του συζύγου της Δημητρίου προσέφερε δωροεπιταγές για την αγορά ειδών κρεοπωλείου.

Για άλλη μια φορά η έμπρακτη αγάπη που δεχτήκαμε έγινε μια τεράστια αγκαλιά φροντίδας, ασφάλειας και συμπάθειας προς τον ασθενή που παλεύει, αγωνίζεται και προχωρά. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του ανθρώπου, κάνοντας πράξη την συμπαράσταση, την αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας . Δεν είναι μόνο εθελοντισμός ή φιλανθρωπία. Είναι κυρίως συνεισφορά προς αλλήλους και λαμβάνει χώρα μεταξύ ίσων και χωρίς ταμπέλες και διαχωρισμούς, ανθρώπων.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!