Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ο Τάσος Τσετσένης υποψήφιος με τη «Συμφωνία Δημιουργίας» – Πήρε τη θέση του Δημήτρη Σκλιάμη

Αντικατάσταση υποψηφίου στη νέα δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Παπαϊωάννου

Η ανακοίνωση της νέας δημοτικής παράταξης «Συμφωνία Δημιουργίας» που διεκδικεί τον Δήμο Άργους Μυκηνών αναφέρει:
“Όπως είναι γνωστό από την ιστορία, η Ιερά Εξέταση ανάγκασε τον Γαλιλαίο να αποκηρύξει όσα πίστευε και να πει την φράση «και όμως γυρίζει». Στην ίδια ακριβώς φράση φαίνεται να πιστεύουν και οι σημερινοί ιεροεξεταστές των υποψηφίων μας: «και όμως, ο υποψήφιος γυρίζει». Εφαρμόζοντας ψυχολογικό πόλεμο σε οποιονδήποτε τολμά να βάλει υποψηφιότητα με την παράταξή μας, νομίζουν ότι θα μπορέσουν να συγκρατήσουν το ποτάμι της οργής των πολιτών. Μάταιος κόπος! Οποιαδήποτε ανηθικότητα και αν επιλέξουν, οποιαδήποτε αμοιβή και αν τάξουν, οποιοδήποτε μέσο και αν χρησιμοποιήσουν, το δίκαιο θα θριαμβεύσει.
Τις ανήθικες αυτές πρακτικές αντιμαχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί είναι ενάντια στον αξιακό μας κώδικα. Εμείς σπάσαμε τα δεσμά με τον αυταρχισμό και τον παλαιάς κοπής βλαχοπολιτικαντισμό. Εμείς τολμήσαμε….
Τις πρακτικές αυτές καταδικάζουν όλοι οι ηθικοί και δημοκρατικοί πολίτες. Σε αυτούς απευθυνόμαστε και αυτοί συντάσσονται μαζικά με την παράταξή μας.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι συνδημότες μας θα αγκαλιάσουν το όραμά μας και τις αξίες μας και θα τιμήσουν τον αγώνα μας.
Αντικαθιστούμε σήμερα τον μέχρι πρότινος υποψήφιο κ. Δημήτριο Σκλιάμη με τον κ. Αναστάσιο Τσετσένη, γνωστό καλλιτέχνη του Άργους, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρότασής μας.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!”

 
ΔΕΙΤΕ:  Τα «καμάκια» της Αργολίδας ήταν πρωτοπόροι! (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!