ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Τατούλης θέλει να κάνει κάστρο του την Αργολίδα

Ο έμπειρος πολιτικός «ποντάρει» στο νομό!

Με ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο 20 ανθρώπων, ο Πέτρος Τατούλης παρουσιάζεται δυνατός στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Η διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του στο νομό δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τον κ. Τατούλη, αφού είχε να διαλέξει ανάμεσα σε δεκάδες πρόσωπα που έδειξαν εξαρχής τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και την πρόθεσή τους να ριχτούν στη μάχη των εκλογών.
Με ένα ψηφοδέλτιο 20 αξιόλογων υποψηφίων και έναν συμπαγή πυρήνα ανθρώπων που στηρίζουν τον συνδυασμό, ο Πέτρος Τατούλης φιλοδοξεί να κάνει κάστρο του την Αργολίδα στον αγώνα για την επιστροφή του στη θέση του Περιφερειάρχη.
Άλλωστε, όπως μαθαίνουμε και στις άλλες περιφερειακές ενότητες έχει φτιάξει δυνατά ψηφοδέλτια, όμως εμείς θα ασχοληθούμε με τον νομό μας, καθώς όπως είναι λογικό γνωρίζουμε καλύτερα τα πρόσωπα, μιας και ζουν ανάμεσά μας.
Αυτό που μας κάνει εντύπωση δεν είναι μόνο το επίπεδο των υποψηφίων, όπου πραγματικά πρόκειται για αξιόλογους και δραστήριους ανθρώπους, αλλά και οι μεταξύ τους σχέσεις. Παρατηρούμε ομαδικό πνεύμα, εξαιρετικό κλίμα και διάθεση για κοινό αγώνα και προσφορά.
Οι άνθρωποι του συνδυασμού πιστεύουν πως ο νομός μας αξίζει και μπορεί να έχει καλύτερη τύχη και δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Τατούλη, ότι είναι αυτός που θα φέρει μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Αργολίδα και στην Περιφέρεια, με έργα υποδομής που θα καλυτερεύσουν το βιωτικό επίπεδο των πολιτών.
Πιστεύουν πως το έργο που είχε προλάβει να δείξει στα χρόνια που ήταν Περιφερειάρχης πρέπει να έχει συνέχεια και είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να το καταφέρουν.
Θεωρούμε σίγουρο ότι με το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συνδυασμού και την διάθεση για κοινή συμμετοχή στον αγώνα και συλλογική προσφορά, ο Πέτρος Τατούλης είναι υπερήφανος για τους ανθρώπους του στην Αργολίδα και αυτό αναμένεται φυσικά να έχει αντίκτυπο και στην κάλπη.
.
Διαβάστε ακόμη: «Νέα Πελοπόννησος»: Όλοι οι υποψήφιοι του Πέτρου Τατούλη

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!