Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ο φιλόζωος Κωνσταντίνος Μάκαρης… (με αφορμή τη γάτα που έσωσε!)

Γιατί όταν δεν έχεις κόμπλεξ θα ανεβάσεις φωτογραφία με τη γάτα και όχι με τη γραβάτα! 

Ένα ποστάρισμα του Κωνσταντίνου Μάκαρη στο Facebook ήταν αρκετό για να… σηκώσει δεκάδες σχόλια και εκατοντάδες λάικ, μέσα σε λίγες ώρες.
«Μια νέα ζωή και η φροντίδα της είναι ένα ξαφνικό δώρο! Για να μην ξεχνάμε ότι η ζωή είναι πολύτιμη σε κάθε της έκφραση! Το γατάκι αυτό ήρθε σήμερα στην Νέα Εποχή για να μείνει κοντά μας και εννοείται θα κάνουμε τα πάντα για να ζήσει αυτός ο μαχητής!» έγραψε στο λογαριασμό του ο κ. Μάκαρης και ανέβασε εικόνα και βίντεο με ένα γατάκι που έσωσε και το ταΐζει με μπιμπερό.

Είναι γνωστή η αγάπη ή μάλλον η λατρεία του κ. Μάκαρη για τα ζώα και δεν μας έκανε εντύπωση η κίνησή του να σώσει ένα αδέσποτο. Άλλωστε, από έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα στην κοινωνία, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο.
Γιατί πώς να το κάνουμε… Δεν γίνεται να έχεις κάνει τόσες μεγάλες δωρεές, να χτίζεις σχολεία και κλινικές, να προσφέρεις σε ιδρύματα, σε σώματα ασφαλείας, σε άπορες οικογένειες και να μην αγαπάς τα ζώα. Όταν μέσα σου έχεις αγάπη και θέλεις να προσφέρεις, δεν κοιτάς άμα θα δώσεις σε άνθρωπο ή ζώο.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Μάκαρη. Τον «γεμίζει» η προσφορά, νιώθει καλύτερα μετά. Και αυτό που του αναγνωρίζουμε είναι ότι είναι αληθινός, χωρίς τουπέ και καθώς πρέπει, γιατί δεν φοβάται να «τσαλακώσει» την εικόνα του. Ίσως επειδή είναι επιχειρηματίας και όχι πολιτικός. Και ας αποφάσισε να προσφέρει στους Ναυπλιώτες με έναν πιο θεσμικό ρόλο, αυτό δεν αλλάζει κάτι.

Γιατί όταν δεν έχεις κόμπλεξ θα ανεβάσεις φωτογραφία με τη γάτα και όχι με τη γραβάτα!
Και επειδή είπαμε για ζώα και «τσαλάκωμα» εικόνας, θα ανεβάσουμε εμείς τις άλλες φωτογραφίες που βρήκαμε! Και είμαστε σίγουροι ότι τα αδέσποτα στο Ναύπλιο θα έχουν μια καλύτερη ζωή από τον Οκτώβρη και μετά, γιατί δυστυχώς κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτά πραγματικά.
Και όχι, το να είσαι δημοτική αρχή και να τους βάλεις 7-8 ποτίστρες μετά από τόσα χρόνια και αυτές προεκλογικά, εμένα δεν μου λέει κάτι… Αντιθέτως, δεν είσαι φιλόζωος, είσαι υποκριτής!
Τουλάχιστον ο Μάκαρης τα αγαπάει πραγματικά!

Ιάσονας Μουσταΐρας
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!