ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πάει για το απόλυτο μπαμ με Πάνο Καμμένο…

Προαναγγελία μεγάλης επιστροφής.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που ιστορικά έχει αποδείξει ότι δέχεται πίσω στην αγκαλιά της στελέχη τα οποία είχαν διαγράψει οι αρχηγοί του κόμματος σε διάφορες ιστορικές περιόδους, ακόμα και αν είχαν περάσει πάνω από δέκα χρόνια μετά τη διαγραφή ή αποπομπή τους από το κόμμα.
Αυτό θυμήθηκε η Φάνη Πάλλη Πετραλιά σε αναφορά της κατά τη διάρκεια κηδείας στελέχους του κόμματος η οποία τελέστηκε στο νεκροταφείο Καλλιθέας. Η ίδια θυμήθηκε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μετά την αποστασία, με απόφαση Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά κι την επιστροφή Σαμαρά μετά από 14 χρόνια με απόφαση Κώστα Καραμανλή.
«Η ιστορία δεν παραγράφεται και στην πολιτική όπως και στην ζωή ο χρόνος τα γιατρεύει όλα» τόνισε αναφέροντας τα γαλάζια παιδιά της Γλυφάδας, μέλη της ΟΝΝΕΔ στο Νότιο Τομέα μεταξύ άλλων την Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τις κόρες της Ντόρα και Αλεξάνδρα, αλλά και τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποτελούσε βουλευτή και υπουργό του κόμματος από το 1993 ως το 2011.
Πολλοί ίσως «στράβωσαν» με την αναφορά της στον αρχηγό των ΑΝΕΛ και στις μεγάλες επιστροφές στη Νέα Δημοκρατία, αλλά σε μία προεκλογική περίοδο τόσο ανοιχτή και απρόβλεπτη η πρώην υπουργός έδειξε ότι όλα είναι πιθανά.
Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζεται ως αποσυρμένος από την πολιτική ανεβάζοντας στα social media μόνο φωτογραφίες του από την προσωπική του ζωή οι οποίες γίνονται viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;