Προβλέπεται το αδιαχώρητο στα Φίχτια
Η Αργολίδα ετοιμάζεται να ζήσει μία από τις πιο δυνατές καλοκαιρινές βραδιές, καθώς το μεγάλο πανηγύρι στα Φίχτια Άργους υπόσχεται γλέντι μέχρι το πρωί με αγαπημένους καλλιτέχνες και αυθεντική διασκέδαση!
Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, ο Α.Ο. Ν. Αχιλλέας Φιχτίου διοργανώνει μια εκδήλωση που ήδη καταγράφει πολύ μεγάλη ζήτηση, με τις κρατήσεις να αυξάνονται καθημερινά και τους διοργανωτές να εκτιμούν ότι η βραδιά οδεύει προς sold out.
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται μόνο στην Αργολίδα, καθώς αναμένονται επισκέπτες από το Άργος, το Ναύπλιο, την Επίδαυρο και την Ερμιονίδα, αλλά και από γειτονικούς νομούς που κάθε χρόνο δίνουν δυναμικό «παρών» στο πανηγύρι των Φιχτίων.
Στη σκηνή ανεβαίνουν:
• Κώστας Σαφέτης
• Έλενα Χαραμή
• Νεκτάριος Κοκκώνης
• Μαρία Μιχαήλ
• Κώστας Ηλιού
• Βαλάντω Μιχαηλίδου
• Δέσποινα Κατσαδράμη
Το πρόγραμμα υπόσχεται ατελείωτο κέφι, χορό και αυθεντική παραδοσιακή και λαϊκή μουσική που θα κρατήσει τον κόσμο στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Έναρξη: 23:00
Είσοδος: 5€
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών
📞 Κρατήσεις: 693 7439 382 – 694 7559 297









































