ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Πάμε Αλλιώς»: Μία «βόμβα» δίπλα μας…

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάμε Αλλιώς»

Μια υγειονομική βόμβα δίπλα μας και μια οικονομική στη τσέπη μας. Οι συνέπειες της δεν αφορούν μόνο στο περιβάλλον αλλά ενδέχεται να επηρεάζουν άμεσα και σοβαρά την υγεία των κατοίκων της περιοχής.
Από το 2016 ο «βραβευμένος» δήμαρχος είχε υποσχεθεί ότι θα είχαμε την ενδιάμεση διαχείριση απορριμμάτων πίσω από την Χωματερή.
Το 2019 ο απερχόμενος Δήμαρχος εκλέχθηκε με την προεκλογική υπόσχεση ότι η διαχείριση του κάθε τόνου απορριμμάτων θα κόστιζε στους Δημότες μόνο 29,75 ευρώ.

Το 2020 ο τότε Αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος κατά την επίσκεψη των δημοτικών συμβούλων Γ. Λυκοσκούφη και Ν. Κοντού υπόσχεται την αποκατάσταση της ανεξέλεγκτης χωματερής στα Γκριμάρια. Το 2020 ο δήμαρχος των «έργων» υπόσχεται την αποκατάσταση της χωματερής μέσω της παραχώρησης της σε εταιρεία παράγωγης υδρογόνου.
Το 2022 η διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου Άργους-Μυκηνών εντάσσεται στην ολοκληρωμένη διαχείριση της ΤΕΡΝΑ, με κόστος για τους δημότες 85 ευρώ ο τόνος!!! Το 2022 η ενδιάμεση διαχείριση που σχεδίασε ο Δήμος Άργους – Μυκηνών κλείνει πριν καν λειτουργήσει με κόστος περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.
Το 2022 ακυρώνεται η παραχώρηση της χωματερής στην εταιρεία παραγωγής υδρογόνου. Το 2023 το χρέος του Δήμου Άργους-Μυκηνών στην εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων ΤΕΡΝΑ ξεπερνά τις 700.000 ευρώ.

Στις 8 Οκτωβρίου 2023 διεξάγονται Δημοτικές εκλογές. Θα τους ξαναψηφίσεις; ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ και προτείνουμε:
1. Αναζήτηση εθνικών ή ευρωπαϊκών πόρων καί την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Άργους-Μυκηνών για την άμεση αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α στη θέση Γκριμάρια Νέας Κίου.
2. Πράσινα σημεία ανακύκλωσης σε όλο τον Δήμο Άργους Μυκηνών.
3. Ανακύκλωση στην πηγή με σκοπό την μείωση της ποσότητας απορριμμάτων που πηγαίνει στην ολοκληρωμένη διαχείριση ώστε να υπάρξει μείωση του κόστους για τους Δημότες.
Πάμε Αλλιώς
Πέτρος Θωμόπουλος
Δημοτική Ενότητα Νέας Κίου

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!