Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Πάμε σε εκλογές: Αυτή είναι η ημερομηνία που ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός

Ποιες οι δύο συμβολικές ημερομηνίες.

Δύο ημερομηνίες σταθμούς για την επόμενη χρονιά σημειώνει στο πρωτοσέλιδό του το Πρώτο Θέμα αναφερόμενο στις πιθανές ημέρες των επόμενων εθνικών εκλογών, όπως τις έχει στο μυαλό του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εν μέσω ακρίβειας, σκανδάλων, ενεργειακής κρίσης, η τελευταία δημοσκόπηση της χρονιάς από την MaRC για λογαριασμό της εφημερίδας, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 8,1 ποσοστιαίες μονάδες, (33,4% έναντι 25,3% του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ) με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ να περνάει οριακά το 10%.
Με βάση αυτά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αυτοδυναμία δε θα υπάρξει την πρώτη Κυριακή των εκλογών αλλά η διαφορά δε φαίνεται να προλαβαίνει να καλυφθεί τους επόμενους μήνες.
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο η ημερομηνία που κλείδωσε για πρώτη Κυριακή των εκλογών είναι η 9η Απριλίου. Πριν δηλαδή το επόμενο Πάσχα, ενώ η δεύτερη ημερομηνία που σημειώνει το δημοσίευμα είναι η 21η Μαΐου.
Η απόφαση για το πρόγραμμα των διπλών εκλογών θα γίνει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Χανιά και η χαρακτηριστική ημερομηνία της 9ης Απριλίου συμπίπτει με την Κυριακή των Βαΐων.
ΔΕΙΤΕ:  Βασίλης Σιδέρης: «Καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες!»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!