Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Πάνος Μουζουράκης: “Όταν ήμουν 14 ένας μπάρμπας με έβαλε στο αμάξι και…”

Ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου μίλησε ανοικτά.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τον πατέρα του και την εμπειρία που είχε στα 14 του. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του Μουζουράκη:

Όσα ανέφερε αρχικά:

Ο Πάνος Μουζουράκης ξεκίνησε να μιλά, λέγοντας: «Προσπαθώ να μεταδίδω χαρά και αισιοδοξία». Ο ίδιος συνέχισε αναφορικά με τα παιδικά του χρόνια, τα οποία ξεκίνησαν στην Ελβετία και στα 8 του ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Έμενε στην Τούμπα και ήταν ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ. «Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα νόμιζα ότι ήμασταν πλούσιοι και μου έκαναν πλάκα οι γονείς μου γι αυτό μέναμε σε αυτό το μικρό διαμέρισμα. Έφυγα 8 χρονών και οι φίλοι που μου είχαν μείνει ήταν τα αδέλφια μου. Ήμασταν μετανάστες και ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα».

Η μητέρα του η κ. Ελένη και ο αδερφός του Μανώλης εμφανίστηκαν στην οθόνη και μίλησαν για τον Πάνο.

ΔΕΙΤΕ:  Πόρτο Χέλι και άλλες 4 στάσεις. Εκεί που η ηπειρωτική Ελλάδα θυμίζει νησί

«Έκλαιγε πολύ. Λιποθυμούσε από τα νεύρα του», είπε η μητέρα του, «Ήταν ένα δώρο που μου έκαναν οι γονείς μου», δήλωσε ο αδερφός του και παρουσίασε μια ιστορία από τα παλιά όταν ο Πάνος του είχε χαλάσει ένα 45αρι δισκάκι κι εκείνος προσπάθησε να τον πετύχει με αυτό. «Αυτό που του λέω είναι να μην καβαλήσει το καλάμι», πρόσθεσε η μητέρα του.

Π. Μουζουράκης: Τι είπε για τον πατέρα του

Πριν χάσει τον μπαμπά του, ο Πάνος Μουζουράκης και εκείνος είχαν κάνει μια συμφωνία.

«Το μισό τραγούδι για τον μπαμπά μου το έγραψα στο αεροδρόμιο επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, όταν με πήραν τηλέφωνο για να γυρίσω να τον βρω. Το άλλο μισό το έγραψα στο νοσοκομείο στον διάδρομο. Αυτά τα πράγματα είναι πυρηνικά. Ήταν ο μπαμπάς μου που το έγραψε και σε εκείνον το έχω αφιερώσει», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο σημάδι:

ΔΕΙΤΕ:  Έρχεται η «Γιορτή Αγκινάρας» στα Ίρια

«Είχαμε συμφωνήσει ότι όποιος φύγει πρώτος θα δώσουμε ένα σημάδι στον άλλον αν υπάρχει κάτι μετά. Τη μέρα που με πήρε ο αδερφός μου στις 7 το πρωί και που είπε ότι έφυγε ο μπαμπάς, καθόμουν στο κρεβάτι και σκεφτόμουν. Πίσω μου κοιμόταν η Μαρία και νιώθω ξαφνικά ένα χάδι στην πλάτη. Νόμιζα ότι είχε ξυπνήσει αλλά γύρισα και κοίταξα και εκείνη κοιμόταν. Ήταν τόσο αληθινό το άγγιγμα για να γυρίσω. Απλά χαμογέλασα…».

Η εμπειρία που είχε στην ηλικία των 14 ετών

Ο Πάνος Μουζουράκης σε ερώτηση για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απάντησε με στίχους από τα τραγούδια του. «Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλό μου και να αρχίσω να δείχνω. Όταν σηκώσεις ένα δάχτυλο, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Είναι πολύς ο κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στον χώρο του θεάματος. Μιλάμε για τον θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 και μέχρι τα 23 δεν την είχα πει ούτε στη μάνα μου. Να βγούμε να μιλήσουμε και να σταματήσει αυτή η κακιά συνήθεια. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάτρου».

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!