ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πάντα μπροστά ο Δήμος Άργους Μυκηνών! Διεκδίκησε και θα προμηθευτεί ηλεκτρικά ποδήλατα

38 ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης και ένα για ΑμΕΑ

38 ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης και ένα για ΑμΕΑ διεκδίκησε και θα προμηθευτεί ο Δήμος Άργους Μυκηνών μέσω του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας» του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με προϋπολογισμό ύψους 309.841,28€.
Η χρηματοδότηση συμπεριλαμβάνει και την εγκατάσταση 40 σημείων φόρτισης και στάθμευσής των ποδηλάτων καθώς και ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος, που θα επιτρέπει την αυτόματη μίσθωση των ποδηλάτων χωρίς την παρουσία προσωπικού.
Το σύστημα θα δίνει στους πολίτες την δυνατότητα να παραλάβουν και να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για όσο χρόνο επιθυμούν, επιστρέφοντάς το σε κάποιο από τα σημεία στάθμευσης και φόρτισης.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:
«Ο Δήμος Άργους Μυκηνών διεκδικεί και αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του και την ποιότητα ζωής των πολιτών, με στόχο την μέγιστη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μας.
Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης για την πόλη και μια δραστηριότητα που πολίτες και επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν.»
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;