ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πάσχα: Θραύση κάνει η Πελοπόννησος από κρατήσεις – Πώς τα πάει το Ναύπλιο

Σε ημέρες του 2019 παραπέμπουν οι προκρατήσεις για το Πάσχα, με τους Έλληνες ταξιδιώτες να προγραμματίζουν ήδη τις αποδράσεις τους, αναζητώντας την κατάλληλη προσφορά.
Όσο αφορά την Πελοπόννησο το Λεωνίδιο, το Ναύπλιο και η Μάνη συγκεντρώνουν μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον των Ελλήνων ταξιδιωτών, με την πληρότητα να ανεβάζει σταδιακά ταχύτητα και τους επιχειρηματίες να περιμένουν υψηλότερους ρυθμούς κρατήσεων τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.
Μολονότι για την ώρα η ζήτηση για τη Μεγάλη Εβδομάδα κινείται σε δύο ταχύτητες, με κάποιους προορισμούς να καταγράφουν πληρότητες που προσεγγίζουν το 100% και κάποιους άλλους να σημειώνουν πληρότητα που διαμορφώνεται στην περίμετρο του 50%, ωστόσο, οι επιχειρηματίες του τουρισμού ποντάρουν στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής προκειμένου να δουν τα καταλύματά τους να γεμίζουν.
Σε αρκετούς προορισμούς, μάλιστα, προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών οι επιχειρηματίες προχωρούν σε προσφορές, είτε κάνοντας εκπτώσεις, είτε παρέχοντας το δείπνο της Ανάστασης ή το πασχαλινό τραπέζι στους επισκέπτες τους.
Στην Πελοπόννησο
Οι προορισμοί της ηπειρωτικής χώρας φαίνεται ότι προπορεύονται προς ώρας σε επίπεδο ζήτησης σε σχέση με τα νησιά που θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι.
Λεωνίδιο – Τυρός
Ισχυρή είναι η ζήτηση που καταγράφεται για το Λεωνίδιο. Το έθιμο με τα φαναράκια προσελκύει παραδοσιακά κάθε χρόνο Ελληνες και ξένους ταξιδιώτες, με την πληρότητα βάσει των προ-κρατήσεων να αγγίζει το 90% και το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις να ξεκινά από 500 ευρώ. Μεγάλη κινητικότητα καταγράφεται και στον Τυρό, όπου το ποσοστό των προ-κρατήσεων αγγίζει το 95% και το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις ξεκινά από 280 ευρώ.
Καλαμάτα
Με ζήτηση που αποτυπώνεται σε πληρότητα που φτάνει το 51% κινούνται οι προκρατήσεις στην Καλαμάτα, με το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις να ξεκινά από 180 ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της AirDNA, 490 ακίνητα είναι τα εγγεγραμμένα στη πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb που βρίσκονται στην πόλη.
Ναύπλιο
Το 56% αγγίζει η πληρότητα στα καταλύματα που βρίσκονται στο Ναύπλιο. Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 141 ευρώ έως 270 ευρώ. Συνολικά, με βάση τα στοιχεία είναι εγγεγραμμένα 246 ακίνητα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Αργοσαρωνικός
Ύδρα – Σπέτσες
Υψηλή πληρότητα καταγράφεται στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα και τις Σπέτσες. Συγκεκριμένα, οι προ-κρατήσεις φτάνουν το 78% και 60% αντίστοιχα για το τριήμερο του Πάσχα. Το κόστος μίσθωσης στην Ύδρα κυμαίνεται από 441 ευρώ έως 1.300 ευρώ για 3 διανυκτερεύσεις, ενώ στις Σπέτσες από 364 ευρώ έως 1.600 ευρώ.
Αίγινα
Στον χάρτη των πασχαλινών προορισμών βρίσκεται και η Αίγινα, με την πληρότητα να αγγίζει το 65% και το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις να κυμαίνεται από 247 ευρώ έως 670 ευρώ.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;