ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάσχα 2021 στο χωριό: Κι όμως γίνεται! Δείτε πώς κατάφεραν να φύγουν οι περισσότεροι

Δυστυχώς, δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε Πάσχα στο χωριό, κάτι το οποίο ζήσαμε και το 2020, ωστόσο υπάρχει ένα… παραθυράκι που επιτρέπει τη μετακίνηση εκτός νομού!

Μετακίνηση εκτός νομού: Τη νόσο της καρδιακής ανεπάρκειας που «χτυπά» σύμφωνα με επίσημες έρευνες, έναν στους πέντε Έλληνες, επιστράτευσαν -με συμβουλή γιατρού- κάποιοι συμπολίτες μας που έχουν αποφασίσει να κάνουν Πάσχα στο χωριό πάση θυσία.

Προκειμένου να ξεπεράσουν το σκόπελο των εντατικών ελέγχων στα διόδια και σε άλλα σημεία των εθνικών οδών, ζήτησαν από γιατρούς της περιφέρειας να τους φτιάξουν την τέλεια δικαιολογία, επίσημα σε χαρτί και με σφραγίδα.

Το χαρτί αναφέρει ότι ο τάδε ασθενής που πάσχει «από καρδιακή ανεπάρκεια» χρειάζεται να μετακινηθεί, για παράδειγμα, στον Βόλο, στη Λάρισα ή στην Πάτρα, για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!