Πένθος στον Πανναυπλιακό – Είπαν το τελευταίο αντίο στον κυρ-Τάκη

Ο “αιώνιος φροντιστής του Πανναυπλιακού” Παναγιώτης Ζερβόπουλος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών.

Ο κυρ-Τάκης, όπως ήταν γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους του νομού, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και σήμερα το πρωί φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας:

O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Αργολίδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του επι σειρά ετών παράγοντα του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην οικογένεια του.

Η ανακοίνωση του Πανναυπλιακού:

“Σε ηλικία 92 ετών μας αποχαιρέτησε ο κυρ-Τάκης!!! “Ο αιώνιος φροντιστής του Πανναυπλιακού”.

Ο Παναγιώτης Ζερβόπουλος ήταν ο φροντιστής του Πανναυπλιακού-Ηρακλή Γ.Σ. για εβδομήντα περίπου χρόνια. Γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1929. Στον Πανναυπλιακό ήρθε στις αρχές της δεκαετίας ‘50, όταν απολυόταν από το στρατό και είχε αρχίσει να δουλεύει ως οδηγός.

Μια τυχαία κουβέντα με τον αείμνηστο έφορο του Πανναυπλιακού Μίμη Κοντογιάννη , στάθηκε αφορμή για μια συνεργασία που κράτησε μια ζωή. Ο κυρ-Τάκης ήταν η ψυχή των αποδυτηρίων. Κύριο μέλημα του ήταν η φροντίδα του αθλητικού υλικού και των αποδυτηρίων.

Κάθε μέρα έπλενε τα ρούχα, ετοίμαζε τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών και είχε έτοιμα τα αποδυτήρια για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Με τον Πανναυπλιακό έζησε μέρες δόξας στη Β’ Εθνική και στη Γ’ Εθνική. Ήταν συνταξιούχος του Δημοσίου (απ’ το 1960 εργαζόταν στη Νομαρχία Αργολίδας) και πρόσφερε ακατάπαυστα τις υπηρεσίες του στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.”