ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πέτρο περαστικά!

Θα επιστρέψει στον προεκλογικό αγώνα όταν αποθεραπευτεί πλήρως!

Με Covid διαγνώστηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάμε Αλλιώς» Πέτρος Θωμόπουλος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, με υπευθυνότητα, φρόντισε από την πρώτη στιγμή να ενημερώσει τον κόσμο για το γεγονός πως βγήκε θετικός στον κορωνοϊό και αποφάσισε να αναβάλλει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του.
Πρώτα η υγεία και η ασφάλεια και μετά οι εκλογές… Kαι μπράβο του που το γνωστοποίησε!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Θωμόπουλος με το ήθος του και τον χαρακτήρα που κρατάει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε επικεφαλής στο συνδυασμό έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση όλων, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικών προτιμήσεων.
Με σοβαρότητα, παρεμβάσεις και απέχοντας από μικροπολιτικά παιχνίδια, ίντριγκες και ακρότητες, ο Πέτρος κάνει έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα και μπράβο του.
Του ευχόμαστε περαστικά!

Ακολουθεί η δήλωσή του:
«Η καθημερινή επαφή με κόσμο για την κοινοποίηση του προγράμματος μας έχει και τις παράπλευρες απώλειες της.
Σήμερα (σ.σ. χθες) ανιχνεύτηκα θετικός στον Covid – 19.
Η ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μου επιτάσσει την ενημέρωση τους και την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της παράταξης, όσο και αν οι τελευταίες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες για την εκλογική διαδικασία.
Ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της παράταξης μας και πρέπει να είμαστε πάντα υπεύθυνοι, ανεξαρτήτως των περιστάσεων.
Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των εγκαινίων και των περιοδειών στο Άργος και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες θα αναβληθούν μέχρι την πλήρη αποθεραπεία μου.»
ΔΕΙΤΕ:  Four Seasons, Hilton και Intercontinental κάνουν απόβαση στο Πόρτο Χέλι

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!