ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ !

Αργολίδα: Πήγε να ανάψει κερί στον Άη Δημήτρη και έπεσε στη μάντρα της εκκλησίας!

Μια απρόσμενη τροπή πήρε η επίσκεψη μιας γυναίκας οδηγού στον κοιμητηριακό ναό του Αγίου Δημητρίου στους Μύλους στην Αργολίδα, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου.
Η γυναίκα πήγε στον ναό με σκοπό να ανάψει ένα κερί, όμως, για κακή της τύχη, τα φρένα του αυτοκινήτου της δεν λειτούργησαν, με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει πάνω στην εξώπορτα και στη μάντρα του κοιμητηρίου, ακριβώς μπροστά από την εκκλησία.
Ευτυχώς, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, όμως το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές, όπως και η μάντρα του ναού.
Το συμβάν προκάλεσε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, που έσπευσαν να δουν τι συνέβη και να βοηθήσουν, αν και ευτυχώς όλα έληξαν χωρίς τραγικές συνέπειες.
*Φωτογραφία αρχείου

Online χρήστες: 245

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες

#Αυτά που... παίζουν!