Παίκτης του MasterChef ετοιμάζεται για… μαγειρική και σ@ξ σε ταινία του Σειρηνάκη!

Πιο μεγάλος μύστης δεν υπάρχει…

Ο μεγαλύτερος… μύστης που πέρασε από την ιστορία του MasterChef ετοιμάζεται για… ταινία του Σειρηνάκη, με τον ίδιο να αναφέρεται στο αν τελικά θα κάνει αυτό το βήμα.

Ο λόγος, ασφαλώς, γίνεται για τον Διονύση Πρώιο, ο οποίος είπε πως είναι ορεξάτος για… μαγειρική και σεξ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν προκύψει.

MasterChef: Ο Διονύσης… έτοιμος για όλα σε ταινία του Σειρηνάκη

«Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον γνωρίζω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό το χρόνο, εγώ θα κάνω κι άλλα πράγματα. Και σε αυτούς που με έκαναν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, θα τους δείξω κάτι πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να δένεις άτομα για τόσο καιρό και να μην τους δίνεις καμία ευκαιρία», είπε αρχικά ο Διονύσης Πρώιος.

Ο Διονύσης Πρώιος πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει πολλά πράγματα και αυτό που κάνω τώρα είναι κάτι που δεν είχα κάνει. Όταν είμαστε μικροί τα αγοράκια, είναι 3-4 επαγγέλματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σ@ξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι».

Πηγή