ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παγώστε τη ζεστή μπύρα με μία μόνο κίνηση

Μέσα σε δύο λεπτά θα είναι έτοιμη να την απολαύσετε

Η μπύρα είναι από τα ποτά που έχουν συνδεθεί περισσότερο με το καλοκαίρι ή τις ημέρες που κάνει ζέστη. Ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας, μοιάζει ιδανικό σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τι κάνεις, όμως, στην περίπτωση εκείνη που διαπιστώνεις ότι τη στιγμή που θέλεις ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα, στο ντουλάπι σου υπάρχουν μόνο μερικά ζεστά κουτάκια; Δείτε παρακάτω το κόλπο, για να την παγώσετε και μάλιστα σε μόλις δύο λεπτά!
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μπολ γεμάτο με νερό, παγάκια και δύο κουταλάκια αλάτι. Παίρνετε ένα μπολ και το γεμίζετε νερό και παγάκια. Αμέσως μετά ρίχνετε λίγο αλάτι και τοποθετείτε τη μπύρα μέσα στο μπολ.
Το αλάτι ρίχνει τους βαθμούς θερμοκρασίας πολύ γρήγορα και εμείς απολαμβάνουμε τη μπύρα μας παγωμένη, έτσι όπως πρέπει να είναι. Όλα αυτά χάρη στο δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής! Η θερμοκρασία μπορεί να πέσει ακόμη και κατά 19 βαθμούς Κελσίου!

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!