Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Παιδί & Ποδόσφαιρο»: Σε ευρωπαϊκά πρότυπα το αναπτυξιακό τουρνουά της ΕΠΣ Αργολίδας

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά τουρνουά

300 νεαροί ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε μια εξαιρετική διοργάνωση
Το Τουρνουά Κ-10 που διοργανώθηκε από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τολού αποτέλεσε ένα εξαιρετικό παράδειγμα της ανάπτυξης που γνωρίζει το Αργολικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Με τη συμμετοχή 300 νεαρών ποδοσφαιριστών, η διοργάνωση κέρδισε τις εντυπώσεις γονέων και αθλητών, αποδεικνύοντας ότι ο νομός μας μπορεί να διοργανώσει αλλά και να φιλοξενήσει τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Η καταπληκτική οργάνωση και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου επιβεβαίωσαν τη σημαντική πρόοδο που έχει γίνει. Επιπλέον, η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους μικρούς αθλητές ενίσχυσε το πάθος τους για το ποδόσφαιρο.

Είναι φανερό και άλλωστε το έχουμε ξαναγράψει ότι η Ε.Π.Σ. Αργολίδας συνεχίζει να κάνει σωστά βήματα προς κάθε κατεύθυνση, προάγοντας το αγαπημένο μας άθλημα και ενδυναμώνοντας την τοπική κοινωνία.

Πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του Αργολικού ποδοσφαίρου διεξάγονται τόσο σημαντικές διοργανώσεις, ιδιαίτερα στο αναπτυξιακό κομμάτι και είναι δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια ο νομός μας θα βγάλει ακόμα περισσότερα ταλέντα, ενώ θα αναπτυχθεί γενικότερα ο αθλητισμός στην περιοχή, κάτι που μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στο επιτυχημένο Τουρνουά Κ-10 συμμετείχαν οι εξής ομάδες: Τοξότης, Παναργειακός, ΑΓΟΝ Α΄& Β΄, Τροιζηνιακός, Θησέας, Αριστέας Άργους, Μπουμπουλίνα Σπετσών Α΄& Β΄, Άθλησις, Ολυμπιακός Ναυπλίου Ά & Β΄, Αργοναύτης Νέας Κίου, Ένωση Ερμιονίδας, Αστέρας Δρεπανιακός, Κορωνίς Κοιλάδος, Ασκληπιός και Τολό.

Τις βραβεύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποίησαν: Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, η Γ. Γραμματέας Έλενα Πανοβράκου, ο Ταμίας Νώντας Μπιτζής, τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Καραμπής και Βαγγέλης Τσιλογιάννης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Χάρης Νενεκούμης, οι Ενωσιακοί Προπονητές Βασίλης Γεωργακόπουλος, Νίκος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Μανιάτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλιέων Θανάσης Πανουτσόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλιέων Δημήτρης Μανουσάκης.

Η ΕΠΣ Αργολίδας, μέσω ανακοίνωσης που υπογράφει ο Πρόεδρός της Βασίλης Σιδέρης, ευχαρίστησε τον Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του ΔΑΚ Τολού και το ΕΚΑΒ Αργολίδας για την υποστήριξη, καθώς και τους τρεις διαιτητές της Ένωσης, Στέφανο Ρούσση, Νικόλαο Μακρή και Ιωάννη Κατσάνη.

Επίσης, δεν παρέλειψε να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στις διοικήσεις όλων των σωματείων που συμμετείχαν στο Τουρνουά Κ-10 και κυρίως στους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη και την προώθηση των παιδιών τους στον αθλητισμό!

Βασικός σκοπός της Ε.Π.Σ. Αργολίδας σε κάθε αθλητική εκδήλωση είναι να περάσει σε παιδιά και γονείς το μήνυμα του υγιούς ανταγωνισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και να εμφυσήσει τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό σε όλα τα παιδιά.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!