Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Παιδική χαρά για ΑΜΕΑ στο Ναύπλιο από το AHEPA Maritime Chapter

Στο πλαίσιο της πολυδιάστατης κοινωνικής δράσης του, το AHEPA Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas, προέβη πρόσφατα σε μια πράξη ύψιστης σημασίας με την προσφορά μιας σύγχρονης παιδικής χαράς για ΑΜΕΑ στην πλατεία “Τάσσου Παπαδόπουλου” στην περιοχή “Κούρτη” του Δήμου Ναυπλιέων η οποία κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας των προτύπων ΕΛΟΤ.
Με την ολοκλήρωση της κατασκευής της παιδικής χαράς, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, παρουσία του Δημάρχου Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρου, πολιτικών προσώπων και τοπικών επισήμων, καθώς επίσης και άλλων καταξιωμένων επαγγελματιών από το χώρο της ναυτιλίας, της τεχνολογίας και του τύπου.
Ο Πρόεδρος του Chapter, κ. Δημήτριος Ματθαίου, τόνισε: “Μέγιστος κοινωνικός και εθνικός στόχος όλων των πολιτών οφείλει να είναι η διαρκής και ανιδιοτελής προσφορά προς τη δοκιμαζόμενη κοινωνία, ειδικότερα όταν αναφερόμαστε σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες καθημερινά, οφείλουμε να δημιουργήσουμε για εκείνα ένα κόσμο χαρούμενο και ξέγνοιαστο.
Το παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό για την εξέλιξη των παιδιών και ειδικά όταν συνδυάζεται με δραστηριότητες εξωτερικού χώρου,συμβάλλει ουσιαστικά στην υγιή ανάπτυξή τους και την κοινωνικοποίηση τους. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά του Δήμου Ναυπλίου τη δυνατότητα να παίξουν και να χαρούν με ασφάλεια σε μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά για ΑΜΕΑ”.
Με το πέρας της τελετής των εγκαινίων, ακολούθησε επίσημο γεύμα, προσφορά του Δημάρχου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στο έργο που προσέφερε το Maritime Chapter, στο Ναύπλιο την πρωτεύουσα της Ελληνικής επανάστασης του ενδόξου 1821, στην πόλη του μύθου και της ιστορίας , στην οποία έδρασαν ήρωες και αγωνιστές, στην πόλη που θεμελιώθηκε το Ελληνικό κράτος.
Η παιδική χαρά για ΑΜΕΑ είναι το αποτέλεσμα του πολύ επιτυχημένου φιλανθρωπικού Christmas Gala 2022 του Maritime Chapter κατά το οποίο συγκεντρώθηκαν οι απαραίτητοι πόροι αποπεράτωσης
Στον αγώνα αυτόν, ο ναυτιλιακός βραχίονας της ΑΗΕΡΑ και τα υφιστάμενα τριακόσια εξήντα (360) μέλη του, που ενστερνίζονται τις αξίες της προσφοράς και του ανθρωπισμού και προάγουν την αλληλεγγύη, τη φιλανθρωπία και την συνεργασία, τάσσονται ολόψυχα και ομόθυμα ως αρωγοί προστασίας των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!