Πολλά γκολ και μια ιστορική συνάντηση στο Άργος

Οι “Λύκοι” κέρδισαν τα Δίδυμα – Ήρθε στο Άργος ο Βασίλης Αργυρίου

Ο Παναργειακός αντιμετώπισε το μεσημέρι της Κυριακής 30/1 τον Ποσειδώνα Διδύμων, στο γήπεδο της Λυρκείας και τον νίκησε με το βαρύ 7-0.
Ο Νίκος Τσίρος έκανε χατ τρικ και ο Ρέμος Μαρίνης σκόραρε δύο φορές. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν ο Γιώργος Κορωνίδης (Αϊβαλιώτης) και ο Γιάννης Θεοδοσιάδης.
Ιστορική συνάντηση στο Acanto
Λίγες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ένας παίκτης που τίμησε την φανέλα του Παναργειακού την δεκαετία του 90, ο Βασίλης Αργυρίου, συναντήθηκε μετά από 24 περίπου χρόνια με τον πρόεδρο του Παναργειακού Σταύρο Τσιόδρα, τον γ.γ. Θανάση Τσιόδρα και παλιούς συμπαίκτες της ομάδας, όπως τον νυν προπονητή Δημήτρη Μπατάκο και τον νυν γενικό αρχηγό Νίκο Μπατάκο.
Ο Βασίλης Αργυρίου διετέλεσε δύο φορές παίκτης του Παναργειακού και τις δύο επί προεδρίας Σταύρου Τσιόδρα.


 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!

Online χρήστες: 84

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες