ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Ρήξη χιαστών ο αρχηγός Γιάννης Παιδάκης. Η ομάδα βρίσκεται στο πλευρό του!

Σοβαρός ο τραυματισμός του Παιδάκη

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας
Δυσάρεστο το ιατρικό δελτίο του Παναργειακού. Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παιδάκης υπέστη ρήξη χιαστών και μετέβη την Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Ευτυχώς, ήταν επιτυχής και ο παίκτης αναμένεται να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε διάστημα 5-6 μηνών.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παίκτη, καλύπτοντας το κόστος της επέμβασης και δείχνοντάς του ότι τον υπολογίζει και τον περιμένει.
Μάλιστα, ο πρόεδρος των “Λύκων” Θανάσης Τσιόδρας, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, μετέβη μαζί με τον παίκτη στην Αθήνα για την επέμβασή του. Αυτό δείχνει φυσικά και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναργειακού.
Ο ιστορικός σύλλογος του Άργους εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον Γιάννη Παιδάκη και αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων,“…Αρχηγέ σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας”.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;