Πανιώνιος – Παναργειακός 3-1: «Μας έσφαξαν» φωνάζουν οι Λύκοι, «καθαρή διαιτησία» είδε ο Ιστορικός (Videos)

Νίκη με ανατροπή για τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναργειακό

Τα highligjhts της αναμέτρησης, οι φάσεις που φωνάζουν για «χειρουργείο» οι Αργείτες και οι ανακοινώσεις
Ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-1 του Παναργειακού στη Νέα Σμύρνη, ανατρέποντας το σκορ και ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2, έχοντας όμως ματς περισσότερο.
Οι φιλοξενούμενοι από το Άργος αιφνιδίασαν στο 8’ με γκολ του Αμπουμπακάρ, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα. Ο Παπαγεωργίου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 στο 10’. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως ο Καραγκιόζης απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στην επανάληψη, ο Μωραΐτης στο 47’ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 70’ ο Μόρσεϊ αστόχησε σε πέναλτι. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπελμόντ στις καθυστερήσεις (90+1’).
Τα highlights της αναμέτρησης

Οι ενδεκάδες
Πανιώνιος (Δερμιτζάκης): Γιαννακόπουλος, Βενάρδος, Ζούλιας, Αυλωνίτης, Κιάκος (88′ Γιένσεν), Μπεχαράνο (46′ Μπελμόντ), Στούπης, Φαν ντερ Βάτερ (67′ Μόρσεϊ), Γιακόβλεφ, Παπαγεωργίου (79′ Τσέργας), Μωραΐτης (67′ Βοΐλης).
Παναργειακός (Φουτσίνι): Καραγκιόζης, Παναγιώτου, Σίντικ, Γιαλαμίδης, Ζησούλης (77′ Αρμένης), Χρήστου, Καρυπίδης, Κότζα (53′ Τσάνι), Ντιαλό (67′ Κονέ), Φοκάμ (53′ Πέτροβιτς), Χατζηδημητρίου (77′ Τσιράκης).

Η ανακοίνωση του Παναργειακού
Σήμερα στη Νέα Σμύρνη παρακολουθήσαμε σκηνές από την ταινία το “Τσακάλι”.
«Ο Παναργειακος σήμερα εγχειρίστηκε χωρίς αναισθητικό!!!
Θα συνεχίσουμε ν αγωνιζόμαστε τίμια μάγκικα και ποδοσφαιρικά κόντρα σε οποιονδήποτε χρειαστεί προκειμένου τελικώς να δικαιωθούμε!!!
Κυριε Λανουά,
Σας περιβάλλουμε με μεγάλη εμπιστοσύνη διότι αδιαμφισβήτητα διαθέτετε γνώσεις, ικανότητα, εμπειρία, τιμιότητα και δουλεύετε σκληρά για την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας!!!
Για αυτό, σας ζητάμε να προστατεύσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ομάδα μας από κάθε ύαινα και τσακάλι που θέλει να την κατασπαράξει!!!
Θα μας βρείτε συμπαραστάτες Σας σ αυτό σας το έργο!!!»

Η απάντηση του Πανιωνίου
«Με μεγάλο σεβασμό στην ομάδα του Παναργειακού που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ αξιόμαχη ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αφού είδαμε με προσοχή και ψυχραιμία τις κρίσιμες φάσεις του αγώνα που κατά την άποψη των αντιπάλων μας αλλοιώθηκε το σημερινό αποτέλεσμα, αναφέρουμε τα εξής.
  1. Στο πρώτο γκολ όπου οι αντίπαλοι μας αμφισβητούν το φάουλ στον Μωραΐτη δεν έχουν δίκιο καθώς το φάουλ είναι καθαρό.
  2. Στο δεύτερο γκολ, η επαφή της μπάλας με τον βραχίονα του Γιακόβλεφ δεν αποτελεί παράβαση σύμφωνα με τον κανονισμό, συνεπώς το γκολ είναι καθαρό.
  3. Το πέναλτι στον Morsay είναι καθαρή παράβαση και ο παίκτης του Παναργειακού δέχεται την απόφαση χωρίς διαμαρτυρία, παρόλο που η φάση αυτή δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Πανιώνιος συντάσσεται απόλυτα με την ανακοίνωση του Παναργειακού ως προς την προστασία όλων των ομάδων και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, απλά ο χρόνος, ο τόπος, τα γεγονότα και ο αντίπαλος δεν ταιριάζουν με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και μας εκπλήσσει το γεγονός για την βιασύνη και το ύφος αυτής απέναντι στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Ευχόμαστε στον Παναργειακό να συνεχίσει την καλή του πορεία και τις καλές του εμφανίσεις και να παίρνει πάντα θετικά αποτελέσματα όταν τα αξίζει.»

Οι φάσεις που διαμαρτύρονται οι «Λύκοι»

 

Online χρήστες: 189

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες